Keanu Reeves lett Sandra Bullock vigasza és házasságközvetítője

És nem, ez nem egy film!

Keanu Reeves és Sandra Bullock régóta ismerik egymást, hiszen 30 éve együtt szántották az aszfaltot a Féktelenül című filmben. Reeves most barátként volt Bullock mellett, miután a nő elveszítette a szerelmét: Bryan Randall 2023 augusztusában hunyt el, miután három évig küzdött ALS-sel. Az In Touch című lap forrása szerint

„Keanu életmentő volt. Nem csak egy váll volt, amin sírhatott, de a lelkét is felemelte és képes volt megnevetettni, hogy szebbnek lássa a jövőt.”

Reeves maga is személyesen tapasztalta meg, milyen az, ha elveszítjük a szerelmünket: egykori barátnője, Jennifer Syme autóbalesetben halt meg 2001-ben.

Elhunyt Sandra Bullock párja, Bryan Randall

Az 57 éves férfi gyógyíthatatlan betegségben szenvedett.

Tovább

 

De Reeves nem csak vigaszt nyújt Bullocknak, hanem már a jövőbe tekint, és azon dolgozik, hogy a színésznő ismét rátaláljon a boldogságra. A forrás szerint Reeves már kiszemelte a leendő Mr. Bullockot: „Van egy haverja, akiről úgy gondolja, hogy egymásra kattannának. Keanu arra próbálja rávenni, hogy barátként menjenek el a sráccal, abban a reményben, hogy ebből még lehet valami.”

(via Uproxx)