Keanu Reeves már megint nagyon jó arc volt

A sztárnak legendásan jó szíve van. Ezúttal utastársain segített.

Korábban már írtunk róla, hogy a színész olyan sokat jótékonykodik és segít másokon, mintha csak erre tette volna fel az életét (minden bizonnyal saját hányatott sorsának, a fiatal korában vele történt tragédiáknak a hatására). Most több, hozzá hasonlóan pácba került utastársát rántotta ki a bajból.

Történt ugyanis, hogy egy San Franciscóból Los Angelesbe tartó repülőgépnek technikai problémák miatt kényszerleszállást kellett végrehajtania, ezért Bakersfieldbe terelték a járatot. Itt azonban még három órát kellett volna várniuk az utasoknak, amíg a csomagkezelők megérkeznek, és kiszabadítják bőröndjeiket a „zátonyra futott” járműről.

Reeves javaslatára azonban a kis csapat nem várta meg mindezt, hanem inkább nekivágtak az útnak Bakersfieldből Los Angelesbe, egy furgonnal. Azt nem tudni, hogy magát a kisbuszt is a sztár szerezte-e, vagy mások segítőkészségének volt köszönhető a cserejármű, és ő „csupán” a motivációs tényező volt, de annyi biztos, hogy az akció miatta indult be.

Az utazás során ráadásul a színész szintén tökéletes úriemberként viselkedett, és gondoskodott utastársai szórakoztatásáról is: érdekességeket olvasott fel nekik Bakersfieldről, ahol elakadtak, ezenkívül lejátszott a telefonjáról egy kis helyi countrymuzsikát, hogy gyorsabban teljen az idő. Csak így tovább, Keanu! Mi pedig drukkolunk, hogy – a 47 ronin forgatása után – még egyszer ellátogasson Magyarországra, és elakadjon egy VOLÁN-járattal.


(via Vulture)