Komplett Hegylakó-univerzumban gondolkodik a John Wick rendezője

Még az is lehet, hogy a Henry Cavill főszereplésével készülő reboot előzményfilm lesz.

Még 2016-ban derült ki, hogy a John Wick-filmek rendezője, a korábban kaszkadőrként és Keanu Reeves állandó dublőreként dolgozó Chad Stahelski rebootot akar készíteni a Hegylakóból. 2021 májusára az is eldőlt, hogy az egykori Superman, Henry Cavill játszaná Connor MacLeodot, a modern korban vitézkedő, halhatatlan skót harcost, akit az 1986-os kultfilmben Christopher Lambert alakított.

A Happy Sad Confused podcastben Stahelski elárulta, hogy a reboot megalkotásakor ő és kreatív csapata a korábbi tévésorozatok elemeit egyesítette, hogy egy még kiterjedtebb Hegylakó-franchise-t hozzanak létre. (Az első filmet követően több regény, anime, élőszereplős tévéfilm, animációs sorozat és képregény is született.) Stahelski még arra is utalt, hogy a reboot akár előzményfilmként is működhet.

Még ma is menő a halhatatlanság – 35 éves a Hegylakó

Ha nem készültek volna el a csapnivaló folytatások, akkor ennek a filmnek ezerszer nagyobb lenne az ázsiója, de a halhatatlan skót, Connor MacLeod még így is a legmenőbb filmkarakterek között van.

Tovább

 

Stahelski korábban azt nyilatkozta, hogy a Hegylakó-remake azért készül ilyen lassan, mert nagyon fontos neki, hogy minden a helyére kerüljön, és nem akarja, hogy a történet minőségét bármi lerontsa.

Korábban az is felmerült (és a rendező ezt most sem cáfolta), hogy a remake inkább egy, a mi valóságunkban játszódó realistább, modern tragédiára fog hasonlítani, szemben az eredeti filmek és tévésorozat fantasy-elemeket hangsúlyozó természetével. Ami a film premierdátumát illeti, egyelőre semmit nem tudni, pláne, hogy a SAG-AFTRA sztrájk még javában zajlik.

Via: Screenrant