Kutyához hasonlították a Star Wars 8 sztárját, de frappánsan visszavágott

Laura Dern a Twitteren viccelődött, ewok mackó is lesz Han Solo szólófilmjében. Star Wars-hírek.

Lassan, de biztosan csordogálnak a jegybevételek a Disney-hez Az utolsó Jedik vetítéseiből: december 15-i premier óta a film már 1,29 milliárd dollárt kaszált. A sikerben persze az is közrejátszik, hogy minden nap kijön valami Star Wars témájú hír, pletyka és érdekesség – ezen a héten is összeszedtük a legérdekesebbeket!

  • Twitterezők szúrták ki a TMZ fotóin, hogy egy ewok mackó is benne lesz a különálló Han Solo mozifilmben, ami évtizedekkel A Jedi visszatér, vagyis a Felkelők és a kannibál kismackók különbékéje előtt játszódik. Persze nem valami komoly szerepre kell gondolni, inkább csak egy vicces kikacsintásra azok felé, akik gyűlölik az ewokokat: az egyik maci egy vitrin mögött, valami múzeumban vagy magángyűjteményben lesz látható, mint valami kitömött, távoli csillagrendszerből származó kuriózum (ez illik is a kánonba, mivel az Endor bolygót nem ismerte senki a Jedi eseményei előtt, ezért is építette fel ott a Birodalom a második Halálcsillagot). A szóló Solo-film májusban kerül majd a mozikba, de állítólag még úgy is nagyon rossz lesz, hogy Ron Howard végül gatyába rázott mindent, amit a kirúgott rendezőpáros korábban elrontott – nem véletlen, hogy még nem láthattunk egyetlen trailert sem, csak pár homályos werkfotót.
  • Szintén a Solo-filmhez kapcsolódó hír: a fiatal Han spin offja 143 perces lesz. Ez több, mint a Zsivány Egyes 133 perce, de kevesebb, mint a rekordhosszúságú, 150 perces Az utolsó Jedik játékideje. A sztoriról sajnos továbbra is csak annyit lehet tudni, hogy ez a film mutatja be, hogyan haverkodott össze az ifjú koréliai csempész a birodalmi fogságban sínylődő Csubakkával, és hogyan nyerte el Landótól kártyán az akkoriban még kevésbé ütött-kopott Millennium Falcont. (via Flickeringmyth.com)
  • Kylo Ren hetedik lett a filmtörténet legkedveltebb gonosztevői szavazáson. A voksolást az Empire mozimagazin indította el még decemberben, Han és Leia fia pedig olyan gazfickók mögé szorult a listán, mint Darth Vader, Heath Ledger Jokere, Tom Hiddleston Lokija, Alan Rickman Hans Grubere a Die Hardból, Hannibal Lecter, és Hans Landa, akit Christoph Waltz alakított a Becstelen brigantykban. (via Empire & Flickeringmyth.com)
  • Az utolsó Jedik Holdo admirálisát, Laura Dernt a napokban a Twitteren egy maltipoo fajtájú kutyához hasonlították. Az 50 éves színésznő szerencsére nem sértődött meg, helyette nagyon viccesen reagált, ugyanis visszaírt a Twitteren: „Akkor majd ő alakítja helyettem Renatát a Hatalmas kis hazugságokban?” Laura Dern kommentje ezután óriási mémáradatot generált, sorra jöttek a mókásabbnál mókásabb állat-ember képpárok. Ezek közül mindenki szerint az az animgif volt a legviccesebb, amiben egy elálló fülű, markáns orrnyergű macskát a hasonló fizimiskájú Adam Driverhez, azaz Kylo Renhez hasonlítottak! (via NME)