Mad Max-filmben szerepel a Trónok harca sztárja – itt a trailere is!

Peter Dinklage A szolgálólány meséje rendezőjével forgatta le az I Think We're Alone Now-t.

Januárban a Sundance fesztiválon már jól szerepelt, idén ősszel a mozik is bemutatják a Trónok harca-sztár Peter Dinklage legújabb filmjét, a posztapokaliptikus környezetben játszódó I Think We're Alone Now-t. Ki is jött hozzá az első trailer, íme:

Ahogy az a fenti részletből is kiderül, a Walking Dead és a Legenda vagyok üresen maradt városait idéző posztapokaliptikus drámában Del (Peter Dinklage) úgy tudja, ő a Föld egyetlen életben maradt lakója, és eszerint rendezi be életét egy utópisztikus kisvárosban. Csakhogy hamarosan megjelenik a színen egy betolakodó, a homályos múltú, zavaros motivációjú Grace (Elle Fanning), aki ráadásul ott is akar maradni az Isten háta mögötti porfészekben, fenekestől felforgatva ezzel Del addigi életét.

Dinklaege-en és Fanningon kívül szerepel még a filmben két másik sztár, Charlotte Gainsbourg és Paul Giamatti is, de róluk egyelőre nem tudni, kit alakítanak. Az I Think We're Alone Now  rendezője és operatőre pedig nem más, mint Reed Monaro, aki tavaly Emmy-díjat kapott A szolgálólány meséje Offred című epizódjáért. (via Geektyrant)