Magyar szöveggel is nagyon vicces Dwayne Johnsonék saját Indiana Jones-filmje

Szinkronizált előzetest kapott a Dzsungeltúra, amiben Emily Blunt keresi az örök életet adó virágot az 1920-as években.

Nagyon népszerű lett mostanában az őserdőben bohóckodó Dwayne Johnson: decemberben jön az újabb Jumanji-film, 2020 nyarán pedig mozikba kerül a Dzsungeltúra, ez az 1920-as években játszódó, családbarát akció-vígjáték, ami már első látásra is egy pokolian mókás tisztelgés az Indiana Jones- és a Múmia-filmek előtt! A Fórum Hungary pár órája kirakta a YouTube-ra a szinkronos előzetest is hozzá:

Dwayne Johnson tehát egy Frank nevű hajóskapitányt alakít, aki egy rozzant lélekvesztővel viszi egzotikus kalandokra az amazonasi őserdőben a századelő gazdag és kíváncsi turistáit. Jól eléldegél a megkopasztott utazókból, egészen addig, amíg a megszokott élete fenekestül fel nem fordul: egy félelmet nem ismerő kalandornő, bizonyos Lily Houghton (Emily Blunt) bérli ki a hajóját, hogy a bátyjával együtt megtaláljon a dzsungelben egy gyógyító erejű, misztikus növényt. Csakhogy a csodaszert egy német expedíció is meg akarja szerezni, és a rettenthetetlen, női Indiana Jonesszal sem olyan egyszerű az út, mint ahogyan azt a főhősünk elképzeli!

Érdekesség, hogy a Jungle Cruise eredetileg ugyanolyan interaktív vízi hullámvasút volt Disneylandben, mint a Pirates of the Caribbean, ami mára egy sokrészes, dollármilliókat termelő branddé nőtte ki magát. Ha a Szikla ezzel a filmmel is 962 millió dollárt kaszál, mint a 2017-es Jumanjival (és az évek óta ígérgetett Doc Savage-dzsel!), akkor a következő másfél évtizedre betonbiztos megélhetése lesz az újabb és újabb dzsungeltúrákból!