Már megint kipurcan a bébicsősz - ELŐZETES!

Anyának egy szót se, de az előzetest azért nézzétek meg!

Remake-et kapott a '90-es évek kultikus klasszikusa, a Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se!, ami a hivatalos szinopszis szerint nem sokban tér el az eredetitől.

A főszereplő a 17 éves Tanya Crandell (Simone Joy Jones) alig várja, hogy a nyarat Spanyolországban töltse a barátaival, mielőtt ősszel a Howard Egyetemre megy. De amikor az édesanyja (Ms. Pat) úgy dönt, hogy Thaiföldre utazik egy jól megérdemelt wellness-üdülésre, Tanya kénytelen otthon maradni három testvérével.

Az idős bébiszitterük (az Oscar-jelölt June Squibb) váratlan halála után Tanya munkát kap a magabiztos és ambiciózus Rose-nál (Richie). A munka, a család és egy bonyolult románc között zsonglőrködve Tanya szembesül a felnőtté válás felelősségével, ami a nyári szabadságának árán történik.

További szereplők: Donielle Tremaine Hensley, Jermaine Fowler, Miles Fowler, Iantha Richardson, Gus Kenworthy és Tyriq Withers. A rendező az eddig inkább színészként aktív Wade Allain-Marcus (French Dirty), az író az Emmy-jelölt Chuck Hayward (Ted Lasso, WandaVízió). Amerikai premier: április 12.

via: EW