Már most megvan a jövő év legbizarrabb filmje

Megérkezett a Pokémon: Detective Pikachu első előzetese. Ryan Reynolds a címszereplő szinkronhangja.

Az amerikai mozikban 2019. május 10-én bemutatandó élőszereplős film nem az első, amiben a japán figura angolul szólal meg, hiszen tavaly világszerte bemutatták a Pokemon: I Choose You című animációs filmet.

Akkor a rajongók amiatt akadtak ki, hogy Pikachu megszólalt – most az a zaklatottság tárgya, hogy kedvencük Deadpool hangján beszél. Sokaknak viszont tetszik az ötlet. „Ha azt hiszitek, egy olyan film megtekintésére fogom költeni a nehezen megkeresett pénzem, amiben

Deadpool játssza Pikachut, aki most nagy hirtelen detektív akar lenni,

akkor abszolút jól gondoljátok” – írja például egy Twitter-felhasználó.

A trailer tanúsága szerint Pikachu a jól ismert videojáték univerzumából megérkezik a realitásba, és emberekkel kerül kapcsolatba. A nagyon jó minőségű CGI-vel megvalósított figura elsősorban a Justice Smith által játszott főszereplőhöz kerül közel, hiszen ő az egyetlen ember, aki érti, amit mond.

A korábban a Papírvárosokban és a Jurassic World: Bukott birodalomban látott Smith-en kívül olyan színészek játszanak az elsőre valóban furcsának tűnő filmben, mint Ken Watanabe, Rita Ora, Bill Nighy, Kathryn Newton vagy Suki Waterhouse. Magyar premierről egyelőre nem tudni.


(via NME)