Maradj otthon! Nincs étterem, nincs gyúrás! Ezt üzeni Schwarzenegger a kaliforniai házából

A 72 éves sztár a legveszélyeztetettebb korosztályban van, ezért inkább Instagram-videókat gyárt az állatai társaságában.

A világméretű koronavírus járvány leginkább a 60 év felettiekre a legveszélyesebb. De korosztálytól függetlenül is az a legjobb most, hogy aki teheti, az otthon marad, és minimálisra szorítja a találkozást a kisebb-nagyobb embercsoportokkal. Az ábécébe meg a patikába persze ilyenkor is el kell menni – de a sarki kisbolt előtti csoportos kvaterkázást meg a parkban bandázást tényleg felejtsük el pár hétre! Ezt üzeni Arnold Schwarzenegger is, a legendásan élvhajhász hollywoodi akciósztár, akitől sosem gondoltam volna, hogy valaha azt mondja:

Étterem, edzés, ezt most hagyd a csudába!

A 72 éves sztár már berendezkedett arra, hogy a következő napokat-heteket a kaliforniai otthonában tölti az állatai (többek között a Whiskey és Lulu nevű, szupercuki szamarak) társaságában. És erre buzdít most mindenki mást is a legújabb Instagram-videójában:

Maradj otthon, amennyi ideig csak lehetséges! Hallgass a szakértőkre, és ne foglalkozz az idiótákkal! Át fogjuk tudni vészelni!
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

‪Stay at home as much as possible. Listen to the experts, ignore the morons (foreheads). We will get through this together.‬

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés,