Mark Hamill olyan jó a Star Wars 8-ban, hogy Oscart fog érte kapni

Legalábbis J.J. Abrams szerint, aki nagyon dühös lesz, ha nem ismerik el a 65 éves sztár tehetségét - legalább egy Oscar Wilde-díjjal.

J.J. Abrams vagy trollkodott, vagy tényleg olyan jó lesz Az utolsó Jedi(k) címen futó Star Wars 8, hogy Mark Hamill Oscar-díjat fog kapni az idős Luke szerepéért.

Persze itt inkább olyasmi szóviccről van szó, hogy Abrams igazából nem az Amerikai Filmakadémia díjáról, hanem az ír-amerikai szövetség „Oscar-díjáról”, az Oscar Wilde Awardról beszélt, miután a múlt héten ő is tiszteletét tette a díjátadó gálán Los Angelesben, és villáminterjút adott a New York Daily News-nak.

Azt hiszem, mindannyian nagyon dühösek leszünk, ha nem kap Oscart, és a legdühösebb maga Mark lesz! Eszelősen vicces fickó. De nem csak komédiázni tud, mindenben hihetetlen. Bármit el tud játszani!

Az Oscar Wilde-díjat egyébként valóban az „igazi Oscar-díjakkal” egy időben osztják ki, és azok kapják, akik az üzleti, politikai és kulturális életben végzett munkájukkal elősegítik az Egyesült Államok és Írország közötti transzatlanti kapcsolatokat. (via Geektyrant)