Még be sem mutatták, de már most imádják Kristen Stewart Diana hercegnős filmjét

November 5-én kerül mozikba a Spencer, de sokan már most odaadnák a filmnek az év legjobb posztere díjat, a színésznőnek pedig az Oscart.

Az augusztus 23-26. között Las Vegasban megtartott CinemaConon nemcsak a Mátrix: Feltámadások címen futó Mátrix 4 előzetesét vetítették le, de a Kristen Stewart főszereplésével leforgatott Diana hercegnős film, a Spencer trailerét is megismerhette a közönség. A széles publikum számára azonban egyelőre ez sem elérhető a YouTube-on – az Entertainment Weekly azonban közölt egy kivonatot az előzetesről:

Zongorán kísért gyermekkórust hallunk, miközben képek peregnek a Dianát körülvevő fényűzésről, a különleges ételektől a pompás ruhákon át a hosszú vacsoraasztalnál ülő királyi családig. Később más jelenetekben is látható Diana, aki csak néhány szót mond a trailerben. Igen nyomorultul néz ki, miközben forogva táncol, és menekül a családi Sandringham-birtok összes baja elől.

A film amerikai forgalmazója, a Neon megmutatta viszont a hivatalos plakátot is – és ahogy mondani szokás, felrobbantotta vele az internetet!

Minden tündérmese véget ér. Kristen Stewart alakítja Diana Spencert. Egy pillanatkép Pablo Larraín Spenceréből. November 5-től a mozikban.

A közösségi médiában sokan már most kikiáltották a posztert az év filmplakátjának:

Egyesek már az Oscar-díjat is odaadnák Kristen Stewartnak, holott még be sem mutatták a filmet:

Mások odáig mennek a rajongásban, hogy legszívesebben bekereteznék a filmplakátot, és kiraknák az ágyuk fölé:

Az minden esetre igaz, hogy az Alkonyat-filmekkel híressé vált színésznő az eddig kiszivárgott jelenetfotók alapján valóban megdöbbentően hasonlít az 1997-ben elhunyt hercegnére...

(via Uproxx)