Meg lehet nyugodni, a PETA leokézta Ryan Gosling Ken-kosztümét

Kiderült, hogy Ken fehér szőrmebundája nem az, aminek látszik.

Az 1980 alakult PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) állatjogi szervezet képviselői nem szoktak finomkodni, amikor kritikával illetik a különböző tévésorozatokat és filmeket, ha olyasmi történik bennük, amit helytelennek vélnek. Ugyanígy a sztárokat sem kímélik, nekimentek már idén Pete Davidsonnak (a komikus bűne az volt, hogy nem menhelyről fogadott örökbe, hanem egy állatkereskedésben vásárolt kutyát), és Rihannának is, amiért valódi szőrmebundát viselt.

Épp ezért nagy szó, amikor kivételesen nem kritizálnak, hanem dicsérnek. Ez történt most a Barbie-film, illetve Ryan Gosling kosztüme kapcsán. Aki látta a filmet, az tudja, hogy Ken néhány jelenetben fehér szőrmebundát visel - ami normális esetben kivágná a biztosítékot a PETA-nál, de nem most, mert mint kiderült, a ruha műnercből van.

A PETA rangidős alelnöke, Lisa Lange közleményt adott ki, amelyben Kent, és ezáltal Ryan Goslingot méltatja, megköszönve neki a „kegyetlenségtől mentes öltözködését” filmben.

A mesés műnercbundától a radikális vegán bőrcsizmáig Ken megjelenése tükrözi Ryan Gosling saját állatbarátságát és elhatárolódását a szőrmeviseléstől"

- nyilatkozta Lange a TMZ nevű oldalnak.

A PETA elnöke emellett már a halloweeni jelmezekre is gondol, és arra biztat mindenkit, hogy "idén halloweenkor legyen Kenough, kövesse Gosling példáját, és tartsa távol az állatok bőrét a mojo dojo casa házától."

via: Uproxx