Megcsinálták a Reszkessetek, betörők! 3. horrorverzióját

A vicces kedvű YouTube-felhasználók persze csak egy kamutrailer erejéig játszottak el a gondolattal, de az emberek meg vannak vadulva miatta.

A szűk 2 és félperces Home Alone 3 - Kevin's Revenge - 2024 Movie Trailer (Parody) című kisfilmet még december 9-én töltötte fel a videómegosztóra a vicces trailerparódiákat gyártó VJ4rawr2 alkotócsoport.

A videó azóta több mint 2 millió 600 ezres megtekintésnél, 45 ezer lájknál és nagyjából 2 ezer 400 hozzászólásnál jár.

Reszkessetek, betörők! 3. című film egyébként a valóságban is létezik, csak ebben már nem Macaulay Culkin szerepelt,

így az alkotók elkészítették egy olyan harmadik rész kamutrailerét, amelynek a felnőtt, családos Kevin McCallister áll a középpontjában.


A sztori szerint miután a Vizes Banda tagjai több évtizedet töltöttek börtönben hősünk miatt, szabadulásuk után bosszút esküsznek, és ismét felkeresik Kevint, aki ezúttal már nemcsak saját magát, hanem a családját is védi – és ennek érdekében a korábbiaknál sokkal messzebb megy. Annyira túllő a célon, és olyan durva fegyverarzenált vet be, hogy a fiktív alkotás

simán elmenne egy pszichohorrornak vagy egy slashernek is.


Szerintünk egyébként a videó elég gyenge, és technikailag is hagy némi kívánnivalót maga után (Joe Pesci odamontírozott feje például rettenetes), de a YouTube-felhasználók odáig vannak érte. Tömegével követelik, hogy a film a valóságban is készüljön el, és kvázi zseninek kiáltják ki a kamutrailer készítőit. Abban mondjuk igazuk van, hogy a Culkin részvétele nélkül készült négy folytatásnál fényévekkel jobb ez a kisfilm.


(via Uproxx)

 

Kevin McCallister egyszer már a Google Assistant kedvéért is visszatért

Kevin McCallister visszatért

Újraforgatták a Reszkessetek, betörők! ikonikus jeleneteit Macaulay Culkinnal.

Tovább