Meghalt Jennifer Aniston édesapja, John Aniston színész

A görög származású színész 89 éves volt.

Lánya, Jennifer Aniston az Instagramon búcsúztatta november 11-én elhunyt édesapját, akire így emlékezett: “Te voltál a legszebb ember, akit valaha ismertem”. 

John Aniston több mint 30 éven át alakította Victor Kiriakis-t az Ármány és szenvedély című szappanoperában, melyért 2017-ben Daytime Emmy-díjra jelölték a legjobb mellékszereplő kategóriában, idén pedig megkapta a Daytime Emmy-életműdíjat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés

 

Kétszer is feltűnt a Kojak című bűnügyi sorozatban (ráadásul a címszereplő, Telly Savalas volt Jennifer keresztapja), és többek közt láthattuk Az elnök embereiben, a Szívek szállodájában, a Mad Men - Reklámőrültekben és a Star Trek: Voyager-ben

Egy időben orvosnak készült, de miután nem vették fel a görögországi orvosi egyetemre, visszatért a színészethez, ám lányát megpróbálta lebeszélni róla. Végül ő is belátta, hogy nincs értelme, mivel Jennifer Anistont folyton visszahívták a meghallgatások után. 

 

Jennifer Aniston és John Aniston
Forrás: Steve Granitz/WireImage

 

 

“Hálás vagyok, hogy békében és fájdalommentesen szálltál fel az égbe. Ráadásul 11. hó 11-én! Mindig is tökéletesen időzítettél. Ez a szám örökre jelentős marad számomra”

– írja Jennifer az Insta-bejegyzésben.

(via The Hollywood Reporter, New Musical Express)