Megható közös fotókat osztott meg Bruce Willis lánya

A színész 68. születésnapja alkalmából idézte fel az emlékeit az apjáról.

Bruce Willis lánya, Tallulah Willis legutóbb Drew Barrymore műsorában beszélt az apja állapotáról, most pedig a színész 68. születésnapja alkalmából egy megható fotógyűjteményt posztolt kettejükről.

A 29 éves Tallulah, aki Willis Demi Moore-ral közös házasságából született, a képek mellé az emlékeit is megosztotta.

"Ő egy űrhajós, egy hős jelvénnyel, egy pimasz nyomozó páratlan poénokkal - és megtiszteltetés volt tanúja lenni, hogy mindezek a különböző karakterek megelevenedtek, és beíródtak a történelembe az ő lényének és lelkének köszönhetően"

- írta a Tallulah, aki arról is megemlékezett, hogy a színész milyen nagyszerű apa volt.

Forrás: @buuski/Instagram

 

"És szeretem ezt a jersey-i fiút, aki megfésülte a hajamat a fürdetés közben, és mindig gondoskodott róla, hogy leterítsek egy törülközőt, mielőtt az ágyán eszem, és akit messze földön úgy ismernek a köreinkben, mint a kukoricatortakirályt."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tallulah (@buuski) által megosztott bejegyzés

Egy hónapja A simlis és a szende kreátora, Glenn Gordon Caron mesélte el, hogy igyekszik havonta találkozni Willisszel, aki szerinte ilyenkor felismeri őt, még ha csak rövid időre is.  

Megható szavakkal számolt be Bruce Willis állapotáról A simlis és a szende atyja

Glenn Gordon Caron sűrűn látogatja a Die Hard-filmek sztárját, aki sajnos már nem mindig ismeri fel, viszont nagyon örül annak, hogy A simlis és a szende népszerűsége a '80-a évek óta töretlen, és már a Hulu kínálatába is bekerült.

Bővebben

 

Via: Mirror