Megosztotta a Barbie-rajongókat Ryan Gosling Kenje

Egyesek szerint túl öreg, de nem mindenki morgolódik a Barbie-film szereposztása miatt.

A Warner Bros nyilvánosságra hozta az első képet Ryan Goslingról, aki a Barbie-filmben Ken szerepében látható - és a rajongók nem tudják, mit gondoljanak róla. A készülő filmben, amelyet Greta Gerwig (Kisasszonyok, Lady Bird, Frances Ha) rendez, Margot Robbie Barbie-ja oldalán Gosling alakítja az ikonikus divatbabát, Kent.

A rajongók igencsak vegyesen reagáltak – sokan úgy vélik, hogy a 41 éves színész egyszerűen túl idős a szerephez, már csak azért is, mert Gosling tíz évvel idősebb Robbie-nál.

"Imádom Ryan Goslingot, de a 40 éves Ken őrültség. Sajnálom." – írta valaki a Twitteren. Egy másik hozzátette: "Rendkívül felkavaró, hogy Ken (Ryan Gosling) a Barbie-filmben 41 éves". "Ryan Gosling 41 éves. Nem kell neki Kent játszania, kérem" – írta valaki más.

Mások megvédték a szereposztást. "Az emberek olyan gyorsan ítélkeznek egy fotó alapján, amelyen Ryan Gosling Ken szerepében látható. Mintha láttátok volna az egész filmet."

"Ryan Gosling gyakorlatilag tökéletes, mint Ken a Barbie-ban"– summázta egy másik rajongó.

A Barbie-filmet 2023. július 21-én mutatják be, Robbie és Gosling mellett America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Saoirse Ronan és Will Ferrell is szerepel a filmben.

(Forrás: Independent)