Megvan, ki lesz Harry herceg és Meghan Markle a róluk szóló filmben

De nem mindenki örül annyira ennek.

Bombaként robbant nemrég a hír: Harryt (teljes nevén: Henrik Károly Albert Dávid) a brit királyi családdal szakító sussexi herceget Jordan Dean, a feleségét, Meghan Markle hercegnét pedig Sydney Morton fogja alakítani a Harry & Meghan: Escaping the Palace-ban. A filmet a kanadai Lifetime tévécsatorna készíti, ami a sorban már a harmadik olyan alkotásuk, ami a hercegi párról szól. A kanadaiak ekkora mértékű érdeklődése alighanem érthető: mint ismeretes, a brit királyi családtól függetlenedni vágyó pár 2019-ben költözött át Kanadába, ám miután a helyiek felháborodtak, amiért a védelmi költségeiket a kanadai államnak kell állnia, 2020 nyarán a pár végül inkább Los Angelesben vásárolt villát. A hercegi pár rajongói azonban egyáltalán nincsenek megelégedve azzal, hogy Jordan Deanre és Sydney Mortonra esett a kanadai tévések választása.

A brit Independent ki is gyűjtött pár karcos (no persze csak a britek illedelmes módján karcos) véleményt a közösségi oldalakról:

  • „Hát, legalább a hajszínt eltalálták. Az is valami.”
  • „Most biztosan vicceltek!”
  • „Még csak nem is hasonlítanak!”

AHarry & Meghan: Escaping the Palace című filmről egyelőre csak annyit tudni hivatalosan, hogy

feltárja majd, mi is történt valójában a palotában, ami arra késztette Harryt és Meghant, hogy mindent hátrahagyjanak saját maguk, és a fiuk, Archie jövője érdekében.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ez a kronológia meddig fogja követni az eseményeket és milyen forrásokból tájékozódnak az alkotók, így például az is kérdéses, lesznek-e benne jelenetek a hercegi pár elhíresült Oprah Winfrey-interjújából, vagy utalás az ott elhangzottakra (ezekről ebben a cikkünkben írtunk részletesen).