Meredek filmes bakik, amiket először talán észre sem veszünk

Alakváltó étel, testen átugró haj, igazi csecsemő helyett játékbaba.

Amerikai mesterlövész

Úgy hírlik, hogy az Amerikai mesterlövész nevezetes jelenete azért lett ilyen látványosan elbaltázva, mert a két csecsemő egyike sem volt ott a forgatáson. Az egyik belázasodott, a másikat pedig egyszerűen nem vitték el aznap, hogy Bradley Cooper a karjaiba vehesse. A felvételt nem akarták másik napra eltolni, így a színész kezébe egy műanyag babát adtak. Amivel talán nem is lenne baj, de arra nincs magyarázat, hogy legalább némi CGI utómunkával miért nem leheltek a darabka műanyagba egy kis életet?

Sőt, ha figyelmesebben megnézzük, észrevehetjük a nagy varázslatot: Cooper a hüvelykujjával böködi a játékbaba karját, hogy úgy tűnjön, mintha mozogna!

 

Pomádé

Az egyik jelenetben a pincérnő a könyökével kapcsolja le a villanyt, de látványosan a falat böki meg helyette, a fény mégis kialszik.


Gladiátor

Nevezetes, sokat emlegetett baki a felborult harci kocsi aljára szerelt gázpalack.

 

Pretty woman

Julia Roberts jó étvággyal majszolgat egy croissant-t...

... ami a következő pillanatban már palacsinta.

Jégvarázs

Elza rázendít a Legyen hóra, kibontja a haját, és ahogy a fejét mozgatja, a hajfonat jobbra-balra vetődik, majd egyszeriben áthalad a vállán.

 

Harry Potter és a Halál ereklyéi

Sokszor emlegetik a történetben, hogy Harry az anyja szemeit örökölte. A regényekben Harry szeme zöld, a filmekben kék – és Lily Potteré barna.

(Forrás: Buzzfeed)