Nagyon menő lett a Terminator 6 csupa csajos plakátja!

Idős Sarah Connorként tér vissza Linda Hamilton, fiatal társakat kapott a gépek elleni harchoz.

Miközben Schwarzenegger épp Andy Vajnával és Vajna Tímeával bulizgat a Terminator 6 magyarországi forgatásának szünetében, a franchise PR-osai sem ülnek tétlenül az irodában: itt az első hivatalos kép a film szereplőiről!

A képen balról jobbra Natalia Reyes, Mackenzie Davis és Linda Hamilton láthatók. Reyes lesz a franchise új főszereplője, amolyan női John Connor: egy Dani Ramos nevű, huszonéves mexikóvárosi csaj, akit az utca törvényei tanítottak meg az életre. Mackanzie Davis, akire rá sem lehet ismerni, mert a Szárnyas fejvadász 2-ben még így nézett ki, egy bérgyilkos feladatokat is elvállaló, kemény zsoldosnő lesz (bár ezt még hivatalosan nem közölték).

A 61 éves Linda Hamilton természetesen Sarah Connorként tér vissza – mert ugyan a karakter meghalt a Terminator 3-ban, de ez a mostani film a franchise korábbi folytatásait figyelmen kívül hagyja, és közvetlenül a nagysikerű, 1991-es T2-t folytatja. A Terminator 6 egyik producere ugyanis maga az eredeti alkotó, James Cameron, a rendező pedig az első Deadpoolt jegyző Tim Miller (aki a Deadpool 2-ből azért szállt ki, mert suttyóskodás helyett inkább valami látványos, nyári blockbustert akart forgatni). Természetesen a T-800-as Halálosztónak most is Schwarzenegger-arca lesz, de állítólag CGI-trükkel a fiatal Edward Furlongot is visszahozzák majd néhány flashback jelenetben. A T6 premierje 2019 nyarán várható. (via NME.com)