Nem is voltak olyan rosszak a 2020-as filmek – itt van egybe gyúrva az összes trailer

Tenet, Bad Boys 3, Bill és Ted 3, Ragadozó madarak, Sonic, A láthatatlan ember, Capone, Talpig fegyverben: ahhoz képest, hogy idén a koronavírus betett a moziknak, nagyon is jó filmeket vetítettek.

Idén a koronavírus-járvány miatti korlátozások alapjaiban változtatták meg világszerte a hagyományos moziba járási szokásainkat. Közhely, de nagyon igaz: a pandémia valószínűleg végérvényesen átalakította a korábbi tartalomfogyasztási szokásainkat, mert a nagy filmstúdiók és rangos díjátadó gálák által korábban csak lesajnált Netflix például ma már egyértelműen élen jár a karantén alatti szórakoztatásban (szorosan a nyomában az HBO-val és a többi streaming platformmal).

Ennek ellenére idén is voltak emlékezetes mozifilmek – nem is kevés! Egy Sleepy Skunk nevű YouTube-felhasználó 2019201820172016201520142013, és 2012 legmenőbb filmjei után a mozibezárások és premierhalasztások miatt különösen emlékezetes 2020-as esztendő filmes kínálatát is csokorba gyűjtötte legújabb videójában. A 6 perces összeállításban olyan jól (vagy épp rosszul) sikerült blockbusterekből és zajos kritikai sikerekből láthatunk felvillanni egy-egy képkockát, mint a Tenet, a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk, a Bill és Ted 3, a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), a Sonic, a sündisznó, A láthatatlan ember, a Capone, Nicolas Cage pszichedelikus Lovecraft-lázálma, a számos országban csak a mostani év elején bemutatott Color Out of Space, vagy épp a pisztolykezű Daniel Radcliffe őrült akciófilmje, a tavalyi fesztiválkörút után idén mozikba kerülő Talpig fegyverben. Íme a videó:

Az összeállításban feltűnő filmek TELJES listája (vigyázat, irgalmatlanul hosszú!) ezen a Tumblr-linken érhető el. (via Firstshowing.net)