Nézz bele a nyáron elhunyt Anne Heche utolsó filmjébe!

Kijött az előzetes a What Remains című thrillerhez, amelyben élete egyik utolsó alakítását nyújtja az augusztus közepén egy saját maga által okozott balesetben 53 évesen meghalt színésznő.

Az amerikai mozikba és digitálisan egyszerre, december 2-án érkező film egy texasi lelkészről szól, akinek azzal kell szembesülnie, hogy

visszatér a kisvárosba a felesége gyilkosa.

Miközben hősünk a megbocsátást zászlajára tűzve szokatlanul szoros kapcsolatba kerül a szabadon engedett elítélttel, fia teljesen ki van akadva a történtek miatt.

Eközben pedig újabb gyilkosságok történnek a környéken, és a nyomozók úgy gondolják, talán összefüggés lehet a régi, a lelkész családját is érintő és az új ügy között. A hitet és a megbocsátást vizsgáló és egy szabályos nyomozós krimi elemeit vegyítő alkotás Nathan Scoggins rendezése, aki korábban is egy vallásos környezetben történt bűnügyről forgatott (The Least of These), ami nem olyan meglepő, tekintve, hogy civilben egy katolikus egyetem film szakán tanít.


A What Remainsben Anne Heche egy nyomozónőt alakít, de a filmben szerepel még az Alkonyat-filmekből ismert Kellan Lutz és Cress Williams (Vészhelyzet, A szökés, Fekete Villám) is. Nem ez lesz az egyetlen alkotás egyébként a jövőben, amellyel kapcsolatban azt emlegetik majd, hogy Anne Heche utolsó filmje, hiszen már be van fejezve egy Supercell című akciófilm is, amit Alec Baldwinnal és Skeet Ulrichhal forgatott, és további négy filmje és egy sorozata tart az utómunkálati fázisban.

Ahogy arról a nyáron mi is beszámoltunk, a színésznő augusztus 5-én bódult állapotban hajtott bele az autójával egy házba Los Angeles Mar Vista negyedében, ahol az általa okozott tűzben ő maga is súlyos égési sérüléseket szenvedett – olyannyira, hogy szóvivője később már azt jelentette be, hogy nem fog felépülni, augusztus 14-én pedig bele is halt sérüléseibe. Függőségei mellett Heche mentális betegségben is szenvedett, ezenkívül súlyos családi háttere is tett róla, hogy élete során többször is okozott kisebb-nagyobb incidenseket zűrös viselkedésével.


(via Collider)