Nicolas Cage mint Drakula? Jöhet! - ELŐZETES!

Kijött az első szinkronos előzetes az április 13-án érkező Renfield című horrorvígjátékhoz, amelyben Cage oldalán az Egy fiúról egykori gyereksztárja játssza Drakula címbeli szolgálóját.

Azt már a Drakula halott és élvezi alkotói is felfedezték, milyen vicces a rettegett vérszívó és szolgálója, a szerencsétlen Renfield kapcsolata, és számos humoros jelenetet hegyeztek ki erre. A Renfield pedig egy az egyben erre épül, megbolondítva azzal, hogy

a címszereplő eljutott arra a pontra, hogy végérvényesen véget akar vetni a toxikus munkakapcsolatnak.

Nicolas Cage már A vámpír csókja című filmjével elindult a drakulásodás útján, szóval igazából az a csoda, hogy eddig egy rendezőnek sem jutott az eszébe, milyen tökéletes Drakula lehetne. A most nyilvánosságra hozott trailernek sajnos csak az utolsó 10 másodpercében tűnik fel, de ez mit sem von le a felbukkanás értékéből (és remélhetőleg a Renfieldben arányaiban azért többet is láthatjuk majd).


Az előzetes maga egyébként nagyon vicces: arra a keretre van felhúzva, miszerint a címszereplő (Nicholas Hoult az Egy fiúrólból) olyan traumatikusnak érzi a Drakulához fűződő munkakapcsolatát, hogy ellátogat egy támogatói csoport gyűlésére, ahol poénos kettős beszédben számol be róla (hiszen a többiek nem tudják, hogy a főnöke egy vámpír), miért szenved annyira.

A közbeékelt képsorokban pedig azt is láthatjuk, hogy a gazdája által átmenetileg ráruházott erejének köszönhetően Renfield megakadályoz egy támadást egy bárban, és megismerkedik az incidens miatt kiérkező rendőrnővel (Awkwafina), akivel egyre szorosabb lesz a viszonya. A filmet egyébként a The Walking Dead-képregény szerzőjének, Robert Kirkmannek az ötlete alapján Ryan Ridley (Rick és Morty) írta; a rendező Chris McKay (LEGO Batman: A film, A holnap háborúja).


(via Uproxx)