Olyat kérdezett Károly Natalie Portmantől, hogy a színésznőnek is kettéállt a füle

A jelenlegi brit király 1999-ben nem igazán volt képben sem a matekkal, sem a Star Wars-kánonnal.

Natalie Portman a minap a May December című Netflix-drámát népszerűsítve vendégeskedett a Watch What Happens Live néven futó talkshowban. Itt egyebek között beszélt arról, hogy kész visszatérni a Star Wars franchise-ba (bár a dolog egyelőre nincs napirenden, hiszen a karaktere, az előzménytrilógiában szereplő Amidala királynő meghalt a Sith-ek bosszújában, az új filmek és sorozatok pedig nem ebben az érában játszódnak), és egy igen vicces sztorit is elmesélt Andy Cohennek a Baljós árnyak 1999-es londoni premierjéről, ahol a brit királyi család is tiszteletét tette:

Emlékszem, Károly király, aki akkor még Károly herceg volt, megkérdezte tőlem, hogy szerepeltem-e az eredeti trilógiában. Azt válaszoltam, hogy »Nem, még csak 18 éves vagyok!« De nagyon barátságos volt.

Károly királynak ezek szerint hiányosak a matematikai és a Star Wars-ügyi ismeretei is, hiszen az 1981-ben született színésznő maximum az 1983-ban bemutatott A Jedi visszatérben lehetett volna kisbaba...

 

Károly, Natalie Portman és Ewan MCGregor a Baljós árnyak 1999-es londoni díszbemutatóján (forrás: Anwar Hussein/Getty Images)

 

Portman a műsorban azt is elmondta, hogy bár senki sem kérdezte meg tőle, hogy visszatérne-e a Star Wars franchise-ba, de ő azért nyitott a dologra, mert az előzménytrilógián dolgozni „csodálatos volt”, főleg hogy számára az volt az első alkalom, hogy zöld háttér előtt kellett fogatnia, amihez „teljesen új készségeket kellett elsajátítania, és egy teljesen új világba kellett belépnie”.

A teljes videó itt tekinthető meg:

(via Variety)