Parkolópályára tették Will Smith önálló DC-filmjét is, de nem azért, amire elsőre gondolnánk

Közben a Flash-t alakító Ezra Miller botránya is komoly fejtörést okoz a Warner fejeseinek.

A 2016-os Suicide Squad – Öngyilkos osztag annyira nem váltotta be a stúdió reményeit, hogy azóta már csináltak is belőle egy új változatot James Gunn rendezésében, két színész azonban jól jött ki a filmből. Margot Robbie Harley Quinn-alakítását imádták a rajongók, és Will Smith bérgyilkoskaraktere, Deadshot is működött.

Nemrég derült ki, hogy a stúdió tervezett egy önálló Deadshot-filmet is, most viszont a Rolling Stones arról számolt be, hogy a projektet egyelőre nem fejlesztik tovább. Ahogy arról mi is beszámoltunk, Smith a „pofonbotrány” miatt valószínűleg elbúcsúzhat egy ígéretes Netflix-projekttől és a Bad Boys 4-et is bukhatja, de a Deadshot-film földbeállása mögött nem ez áll, hanem a színész 20 millió dolláros gázsikövetelése. A gyakorlatban persze a Chris Rocknak lekevert saller utóélete sem segíti a film megszületését. Ráadásul a James Gunn-féle Suicide Squad sikere miatt nem is lenne logikus az előző verzióhoz készíteni spin-offot.

A Warner fejesei a válságértekezleten egy másik DC-sztár botrányát is megvitatták. Ezra Millert, aki a bemutató előtt álló The Flash-ben alakítja a villámgyors címszereplőt, március végén letartóztatta a hawaii-i rendőrség, miután egy karaoke bárban agresszíven viselkedett és üvöltözött. Nem ez az első eset, hogy nyilvánosan balhézott a színész, 2020-ban előkerült egy videó, amelyben a nyakánál fogva földre hajít egy nőt egy reykjaviki szórakozóhelyen. Legutóbb pedig az is kiderült, hogy egy házaspár távolságtartási végzést kért Miller ellen, miután a sztár betört a lakásukba, meglopta őket és gyilkossággal fenyegetőzött.

Forrás: Intercom

 

A Rolling Stones értesülései szerint a Warner vezetősége úgy döntött, hogy Miller karaktere egyelőre nem fog feltűnni más DC-filmekben, és a The Flash folytatásának sem adnak zöld utat.

Miller legközelebb a Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkaiban lesz látható, míg a The Flash-t 2022 novemberéről áttolták 2023 júniusára – nem a botrány miatt, hanem mert megcsúsztak a speciális effektusokkal.

Via: Screenrant