Rebel Wilson elárulta, melyik sztár fenyegette meg közelgő memoárja miatt

Sacha Baron Cohen próbálta megakadályozni a megjelenést.

A színésznő közelgő memoárja Rebel Rising címmel fog megjelenni április 2-án, Wilson pedig intenzíven hirdeti saját Instagram-oldalán, ahova legutóbb a következő kísérőszöveggel rakott ki egy videót. „Kíváncsiak vagytok, miért vezettem be mára egy »s*ggfejekkel nem tárgyalok« irányelvet azokkal, akikkel dolgozom? Nos, mindez benne van a könyvemben, a Rebel Risingban, ami április 2-án jelenik meg, de már előrendelhető.

Ja, és igen, megnevezem a s*ggfejet.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés


A színésznő korábban is írt már közösségi médiás felületein „egy igazi s*ggfej”-ről, akivel egyszer együtt dolgozott, és aki miután megtudta, hogy ír egy memoárt, amelyben külön fejezetet szentel a viselkedésének, felbérelt egy PR-csapatot, akikkel elkezdett fenyegető üzeneteket küldözgetni Wilsonnak.

Egy új Instagram-sztoriban pedig a színésznő végül meg is nevezte az illetőt.


„Nem hagyom, hogy megfélemlítsen vagy elhallgattasson egy drága ügyvéd vagy mindenféle krízismenedzserek.

A s*ggfej, akiről a könyvem szóban forgó fejezetében írok, nem más, mint Sacha Baron Cohen”

– mondta Rebel Wilson, aki az Agyas és agyatlan című vígjátékban dolgozott együtt a sztárral. „De a könyvem meg fog jelenni, és mind megtudjátok az igazságot” – tette hozzá még korábban.

Agyas és agyatlan. Forrás: InterCom


A színésznő egyébként akkoriban már beszélt pár szót a hányattatásairól, amiket a 2016-os komédia forgatásán kellett kiállnia a Cohennel közös munka során. Egy rádióműsorban elhangzott beszámolója szerint a színész folyamatosan azzal zaklatta, hogy legyen meztelen az egyik jelenetben, mert milyen vicces lesz, egy másik jelenetben pedig mindenképpen rá akarta venni Wilsont, hogy dugja fel az ujját az ánuszába (mármint Cohen ánuszába), annak ellenére, hogy a mozdulat egyáltalán nem szerepelt a forgatókönyvben.


(via Variety)

 

Kritikánk az Agyas és agyatlanról

Jó sok elefántsperma - A hét filmje: Agyas és agyatlan

Jól láttad, kedves olvasó, az elefántsperma a film történetének szerves része, és több ponton is szembetűnő szerepet kap, mert ez egy ilyen elegáns humorú, tüchtig filmecske, színvonalas poénokkal. Á, csak vicceltünk.

Tovább