Remake készült a Forrest Gumpból, itt az előzetese

A trailer alapján a bollywoodi feldolgozás hűen követi Robert Zemeckis klasszikusát.

Ismerős a jelenet: tollpihe szállingózik lágy zongoramuzsikára, majd felveszi egy – turbános, szakállas, pödört bajszú fickó??? Egy vonaton??? Talán egy párhuzamos világban járunk?

Nem, hanem Bollywoodban, ahol elkészítették a Forrest Gump remake-jét.

A trailer alapján a Laal Singh Chaddha története gyakorlatilag megegyezik Robert Zemeckis klasszikusáéval: Forrest, azaz Laal gyerekként ugyanolyan bicebóca, mint amerikai kollégája, harcol a háborúban, pingpongozik, fut, van Jennyje és Dan hadnagya. Nyilván a történelmi háttér más, és Elvis sincs, de abban biztosak lehetünk, hogy lesz sok tánc és dalbetét. A címszerepben Aamir Khant láthatjuk, aki Indiában szupersztárnak számít, filmjei csak úgy hasítanak a mozikban.

„Mindig is imádtam a Forrest Gumpot, mert egy csodálatos történet egy csodálatos karakterről.

Csupa szív film, amit az egész család megnézhet” – nyilatkozta korábban a színész arról, hogy miért vették meg a filmjogokat a Paramounttól.

A filmet eredetileg 2020 karácsonyán mutatták volna be, ám a koronavírus miatt a 2021-i ünnepekre toltál el. Ez sem jött végül össze, ám augusztusban végre a közönség is láthatja Forrest Gump, pontosabban Laal Sing Chaddha megható történetét – legalábbis az indiai mozikban.