Robert Pattinson is koronavírusos, leállt a Batman forgatása

Pedig alig három napja kezdődött újra az angliai Hertfordshire-ben. A színész két hétre karanténba vonult.

A The Batman című várva várt szuperhősfilmet gyártó Warner Bros. közleményben tudatta, hogy „a stáb egyik tagjának pozitív lett a Covid-19 tesztje, ezért a hatályban lévő szabályozásnak megfelelően izolálta magát. A forgatás így átmenetileg szünetel.”

A Vanity Fair és a Hollywood Reporter viszont névtelen forrásból úgy tudja, maga a főszereplő, a 34 éves Robert Pattinson lett beteg. A kéthetes karantén lejárta után viszont folytatódhatnak a produkciós munkálatok, ezért vélhetően nem lehetnek súlyosak a tünetei.

A The Batman forgatását – ahogy szinte az összes, éppen készülő filmét – először márciusban szüneteltették. Akkor az emiatt bekövetkező csúszás miatt 2021 júniusáról 2021 októberére halasztották a Matt Reeves rendezésében készülő alkotás premierjét. Még nem tudni, hogy az újabb leállás miatt újra módosítani kell-e a bemutató dátumát.

Közel sem Pattinson egyébként az egyetlen sztár, aki elkapta a koronavírust:

a napokban Dwayne Johnson jelentette be az Instagram oldalán, hogy egész családjával együtt átesett a betegségen, pár héttel előtte pedig az épp hatvanadik születésnapját ünneplő Antonio Banderasnak lett pozitív a Covid-19 tesztje.

Az első híresség, akiről kiderült, hogy megkapta a járványt, Tom Hanks volt, akiért még márciusban az egész világ izgult. A Vulture egy gyűjtőcikkben fel is sorolja a koronavírusos sztárokat.


(via The Guardian)