Samuel L. Jackson mostantól csak nekünk káromkodik

A filmjeiben rendszeresen és csodálatosan káromkodó színész lesz az első sztár, aki az Amazon virtuális asszisztensének kölcsönzi a hangját.

A felhasználók a cég Alexa nevű alkalmazásának használatakor mindössze 99 centért választhatják majd azt a funkciót, hogy az eszköz a Ponyvaregény Julesának hangján szólaljon meg. Az Amazon bejelentése szerint a jövőben több más sztár is csatlakozik szinkronhangként Jacksonhoz, de egyelőre csak őt nevezték meg.

„Csak kérd, és Sam elmondja neked az időjárást, lejátssza a kedvenc zenédet, vicceket mesél, és még sok minden mást is csinál”

– olvasható a leírás az Amazon honlapján. A felhasználóknak ehhez nem kell mást tenniük, csak kimondaniuk (kiválasztaniuk) a varázsigét: „Alexa, kérlek, mutass be Samuel L. Jacksonnak!”

A sztár az említett mókákon kívül az életéről, érdeklődési köréről és a karrierjéről is szívesen mesél majd, ha erről kérdezzük az Alexán keresztül, de a felhasználók arra is felszólíthatják, hogy ébressze fel őket reggel 7-kor, vagy hogy elénekelje nekik a Happy Birthdayt. Az egyik funkció pedig az, hogy azt is beállíthatjuk, hogy mindeközben „explicit nyelvezetet” használjon.

Az új szolgáltatáshoz az Amazon egy rövid, félperces reklámfilmet is felvett Jacksonnal, amelyben azt láthatjuk, hogy a színész Alexa segítségével éppen rögzíti az előre felmondott szövegeit, köztük például azt, hogy „Los Angelesben ma 29 fok lesz”. Majd a végén, amikor Alexa úgy dicséri meg, hogy ez „nem is rossz egy újonctól”, a sztár keménykedve visszakérdez, hogy „ki az újonc?!” Zseniális!


(via Independent)