Sandra Bullock visszatér a Netflixhez

A sztár ismét sci-fit fog forgatni a streamelős óriáscéggel: ő lesz az egyik producer – de vajon szerepelni is fog a filmben?

Mi is többször írtunk róla, mekkora siker Bullock Madarak a dobozban (Bird Box) című posztapokaliptikus sci-fi/horrorja, amelyben gyerekeivel együtt bekötött szemmel olyan szörnyek elől kell menekülnie, akiket ha megpillantanának, valamilyen rejtélyes oknál fogva azonnal elpusztítaná őket az élmény (ahogy az emberiség zömével a sztori szerint mindez valóban így történt).

A Netflix gyártásában készült mozit a streamelős óriáscég közlése szerint több mint 80 millió háztartásban nézték meg világszerte, így nem csoda, hogy a sztár továbbra is szívesen dolgozik együtt velük. Le is szerződött producerként egy Reborn című sci-fi forgatására.

A Reborn a Mark Millar által alapított Millarworld univerzum része (többek közt a Kick-Asshez és a Kingsmanhez hasonlóan), amit még 2017-ben vásárolt fel a Netflix. A megállapodás része az is, hogy a cégnél a jövőben egy sor film, tévésorozat és gyerekműsor készül a Millarworld termékei és karakterei alapján. A készülő Reborn egyik forgatókönyvírója így nem túl meglepő módon maga Mark Millar lesz.

A Reborn sztorija szerint egy idős asszony meghal egy manhattani kórházban, később azonban újjászületik egy Adystria nevű világban, ahol örök háború dúl a jó és a gonosz között, sárkányok bevonásával (tisztára mint a Trónok harcában). A nő ilyen körülmények közepette elindul, hogy megtalálja néhai férjét. A film szereposztásáról még nem tudni semmit, de nem valószínű, hogy Bullock el kívánna játszani egy idős nőt. Annyit már tudunk, hogy a rendező Chris McKay (Lego Batman – A film) lesz.


(via Variety)