Scarlett Johanssont már tuti nem láthatjuk Marvel-filmben

Gwyneth Paltrow viszont nem zárja ki, hogy visszatér még Pepper Potts szerepében.

A két színésznő a The Goop Podcast nevű műsorban beszélgetett, melynek Paltrow volt a házigazdája és Johansson a vendég. Mindketten többször is szerepeltek Marvel-filmben: Scarlett Johansson alakította a Fekete Özvegyet, Gwyneth Paltrow pedig Tony Stark (Robert Downey Jr.) titkárnőjét és szerelmét, Pepper Pottsot alakítja. A 2010-ben bemutatott Vasember 2. sokak szerint az egyik legrosszabb film a Marvel moziverzumban, és az a hír járta, hogy a két színésznő sem jött ki a forgatáson. Kétségtelen, hogy kapkodtak a forgatókönyvvel, a szereplőválogatáson is adódtak problémák, de Paltrow és Johansson is úgy emlékszik vissza, hogy jól kijöttek, sőt támogatták egymást. Johansson számára ráadásul ez teljesen új terep volt, hogy hiszen ez volt az első film, amiben feltűnt Natasha Romanoff.

Forrás: Fórum Hungary

 

Bár Scarlett Johansson alapvetően szórakoztatónak nevezte a későbbi forgatásokat (úgy emlegette őket: “felnőtt nyári táborok”), és szerette a Bosszúállók-filmek, mégsem fog visszatérni a Fekete Özvegy karakteréhez:

“Ez a fejezet lezárult: mindent megtettem, amit kellett. Emellett egy évtizeden keresztül újra és újra eljátszani ugyanazt a karaktert, az egy egyedülálló élmény.”
Forrás: UIP-Duna Film

 

Gwyneth Paltrow azonban nem zárta ki, hogy visszatérhet Pepper Pottsként, bár nem örült az ötletnek, mikor Johansson felvetette:

“Tényleg?! Egy 64 éves Pepper Potts?! Mekkora lenne már!"

Paltrow arra kérdésre, hogy szerepel-e A galaxis őrzői harmadik részében, azt a kitérő választ adta, hogy nem emlékszik rá.

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg:

(via The Hollywood Reporter, Uproxx)