Schwarzenegger keservesen sír majd az új filmjében!

Schwarzenegger mellényben tudja meg, hogy nagypapa lesz, de mi azt is tudjuk, hogy nem lesz ennek jó vége. Bosszú és bűnhődés, avagy egy repülőszerencsétlenség utóélete.

Schwarzenegger őszes borostával szomorkodik a Darren Aronofsky producerkedésével készülő Aftermath (Utóhatás) című thrillerben. A megtörtént eseményeken alapuló film története szerint Schwarzenegger felesége és lánya egy repülőgép-szerencsétlenségben meghalnak, a férfinek pedig feltett szándéka, hogy megkeresse a felelőst, hogy az bocsánatot kérjen tőle. A történetben két idegen útjai keresztezik egymást: a gyászoló apa, férj és egy légiirányító (Scoot McNairy), akinek hibájából történt a légi baleset. Valószínűleg lesz benne akció is, de a trailer alapján gyakran pengetik az érzelmi húrokat, ami merőben szokatlan az akciófilmek kormányzójától. 

Az előzetes alapján tényleg teljesen más arcát mutatja majd Schwarzenegger, és már ebből a két percből is látszik, hogy valóban megrendítő alakítást nyújt.

A filmet Elliott Lester rendezte Javier Gullón forgatókönyve alapján, előreláthatólag április 7-én kerül az amerikai mozikba.