Seth Rogen bevallotta: titokban ő írta át annak idején a Bad Boys 2 forgatókönyvét

A 37 éves sztár még tinédzser suhanc volt, amikor Judd Apatow megkérte, hogy turbózza fel Will Smith és Martin Lawrence akciófilmjét.

A héten világszerte mozikba kerül a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk, ennek örömére coming outolt igencsak váratlanul Seth Rogen:

Én segítettem újraírni a Bad Boys 2-t.

A 37 éves sztár saját bevallása szerint még csak 17 éves volt, amikor 2000-ben a korszak vígjátékkirálya, maga Judd Apatow kérte meg személyesen, hogy ő meg a kis cimborája, Evan Goldberg némi zsebpénzért cserébe pimpelje fel a Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk félkész forgatókönyvét.

Seth Rogen ugyan már nem nagyon emlékszik, hogy összesen mennyi poénért volt ő a felelős, de az első hollywoodi forgatókönyvírói munkájáért kapott pénz akkor nagyon jól jött neki. Így emlékezett vissza a Twitterén a történtekre:

Judd [Apatow] volt, aki újraírta, Evan [Goldberg] és én pedig épp le voltunk gatyásodva, ezért adott egy kis pénzt, hogy segítsünk be neki. Nem sokra emlékszem már, de azt a poént biztosan mi írtuk, amikor a szereplők nem tudják a dal szövegét, meg amikor Martin [Lawrence] egy baleset miatt süti el a géppuskát a kocsiban. És valószínűleg ennél sokkal többet is... 

Judd Apatow a jelek szerint elégedett volt Seth Rogen humorával. A rá következő években ugyanis olyan vígjátékokat forgattak le együtt, mint A 40 éves szűz, Felkoppintva vagy az Ananász expressz. (via Geektyrant)