Sosem fogod kitalálni, kinek a nevét tetováltatta magára Tom Hardy!

Csak most derült ki, hogy Leonardo DiCaprióét, miután fogadott vele, de vesztett.

Elképesztő sztori kering a neten: Tom Hardy nemrég egy lelkes rajongójával szelfizett San Francisco utcáin, és közben megvillantotta azt a tetoválást, amivel már évek óta adós volt, mivel elveszített egy Leonardo DiCaprióval kötött fogadást.

Andrew Calisterio (@boozehoundcc) által megosztott bejegyzés,

A két sztár még a 2015-ös A visszatérő bemutatója idején fogadott: DiCaprio azt tippelte, hogy Tom Hardyt Oscarra fogják jelölni a filmért, ő azonban nem hitt ennyire magában. A megállapodás végül az lett, hogy aki veszít, arra a másik rávarrathat egy tetkót, bármilyen hülye szöveggel. Tom Hardy be is került a 2016-os gála Oscar-jelöltjei közé (bár végül nem ő lett a legjobb férfi mellékszereplő, hanem Mark Rylance a Kémek hídjával, DiCaprio pedig a legjobb főszereplő A visszatérővel), így elveszítette a fogadást. DiCaprio ezért a következő mondatott varratta fel Hardy karjára:

LEO KNOWS ALL

Azaz: Leo mindent tud. Tom Hardy egyébként már a Vanity Fairnek adott tavalyi interjújában is azzal viccelődött, hogy ha DiCaprio vesztett volna, akkor biztos nem tetováltatott volna magára semmi hülyeséget, ő viszont kemény gyerek, ha egyszer „bevállalta azt a szaros tetkót” és vesztett a fogadáson, akkor meg is csináltatta. Igaz, elég sokáig halogatta, és tudatosan rejtegeti a világ elől azzal, hogy a bicepszén van, és pólót húz rá. (via Hollywood Reporter)