Sosem találnád ki, ki lett volna a Több mint testőr 2. női főszereplője!

Az 1992-es film potenciális folytatásáról Kevin Costner mesélt, és azt is elárulta, ki lett volna a partnere.

A sztár a PeopleTV-nek nyilatkozva elmondta, hogy a Whitney Houston alakította popsztár és az őt védő testőr közötti szerelemről mesélő alkotás második részét nem mással képzelték el, mint Diana hercegnővel. „A stúdiónak nagyon tetszett az ötlet, hogy csináljunk egy Több mint testőr 2-t, amiben Diana vette volna át Whitney szerepét, egy ugyanakkora főszerepet” – mondta Costner.

A színész egyébként már 2012-ben beszélt a projektről, és akkor azt is elmondta: a folytatás arról szólt volna, hogy karaktere, Frank Farmer az őrült rajongóktól és a paparazzóktól (!) védi a hercegnőt, majd – ahogy az az első részben is történt – romantikus kapcsolat alakul ki köztük.

Forrás: Bettmann / Contributor

 

Costner ezenkívül arról a kísérteties mozzanatról is beszámolt, hogy a Több mint testőr 2. forgatókönyve pontosan egy nappal a walesi hercegnő 1997. augusztus 31-én bekövetkezett halála előtt került az íróasztalára. De előtte egyébként többször megvitatták Dianával a szerepét, különös tekintettel az intim jelenetekre, amiktől Lady Di egy kicsit tartott.

„Emlékszem, nagyon cuki volt, ahogy a telefonban kérdezgetett: »és lesz, hogy is mondjam, csókjelenetünk?«

Kicsit ideges volt emiatt, mert nagyon ellenőrzött életet élt.

Én megmondtam neki, hogy igen, lesz néhány ilyesmi, de megnyugtattam, hogy meg tudjuk úgy csinálni, hogy oké legyen neki is” – mesélte Kevin Costner, aki azt is elmondta, hogy a yorki hercegné, az akkoriban szintén celebnek számító Sarah Ferguson kötötte össze Dianával, amiért örökre hálás lesz neki, és azt is nagyon méltányolta, hogy sosem akarta magának követelni a szerepet, pedig ő is hercegnő volt.


(via The Guardian)