Sosem találnád ki, mi Jodie Foster két kedvenc filmje

A True Detective: Night Country sztárja szerint ezt a két alkotást mindenkinek látnia kell valamikor legalább egyszer az élete folyamán.

Az egykori gyerekszínész sok interjút ad mostanában pár hete indult sorozata miatt, és az Interview magazin nemcsak a True Detective új évadáról kérdezgette, hanem azt is megkérdezték tőle, hogy melyik film az, amit szerinte mindenkinek látnia kell – a színésznő pedig két kedvencét is ajánlotta.

Foster először a Minden, mindenhol, mindenkor című 2022-es, Michelle Yeoh, Ke Huy Quan és Jamie Lee Curtis főszereplésével forgatott őrületet nevezte meg, ami egyenesen tarolt a tavalyi Oscar-gálán, így vélhetően nemcsak a sztár érzi úgy, hogy mindenkinek látnia kell a művet.

Forrás: Jon Kopaloff / Getty Images


Bár mi nem ezt a filmet tippeltük volna Jodie Foster kedvencének, másik választása még szokatlanabb, már-már meghökkentőnek mondanánk. „Ó, és hát minden bizonnyal ez a legjobb:

az Amerika Kommandó: Világrendőrség című bábfilm”

– leplezte le egyes számú kedvencét a színésznő.

A sztár meg is indokolta, miért ezt a South Park alkotói, Trey Parker és Matt Stone által jegyzett (előbbi alkotó írta és rendezte, utóbbi írta a művet) elvetemült szatíra áll a legközelebb a szívéhez. „Számomra sarkalatos kérdés a humor, és be kell valljam, hogy nekem magamnak is elég sajátos a humorérzékem.

Szóval nagyon szeretek az ilyen durva poénokon nevetni”

– mondta Jodie Foster.


(via NME)

 

Az új True Detective első epizódja alapján írt kritikánk

Miért éppen Alaszka? – Újra itt a True Detective

Sajátos hangulatával és ezúttal alaszkai helyszínnel, továbbá Jodie Foster főszereplésével január 15-én megérkezett a népszerű bűnügyi antológiaszéria legújabb, negyedik évada. Kritika az első részről.

Tovább