Sosem találod ki, mi idegesíti a legjobban Brad Pittet!

Az Oscar-díjas sztár saját bevallása szerint sokat bosszankodik a tötymörgő autósokon. Viszont úgy tűnik, a szobrászatban megtalálta a lelki békéjét.

Brad Pitt új filmje, a Babylon promóciós körútján árulta el a W Magazine riporterének egy interjúban, mi idegesíti fel a világon a legjobban.

Tudod, mi az én legnagyobb bosszúságom, mi az én Larry David-pillanatom? Az, amikor az emberek a belső sávban vannak, és ugyanolyan lassan mennek, mint mindenki más a külső sávban. Blokkolják az egész sávot, és nem tudod kikerülni, pedig előzni kellene. És amikor úgy érzem, hogy csapdába estem, akkor Larry David-eset játszom velük.

Pitt amúgy a válaszában a Félig üres (Curb Your Enthusiasm) című vígjátéksorozatra utalt, amelyben a zsörtölődő Larry David rendszeresen gorombáskodik másokkal.

Brad Pitt a Volt egyszer egy... Hollywood című filmben ücsörög a volánnál (forrás: InterCom)

 

Az 59 éves sztár részletesen is elmondta, hogyan reagál az efféle idegtépő forgalmi helyzetekre. Ugyanakkor azt is hozzátette, manapság már „igyekszik kedvesebb lenni” a közlekedésben.

Van, hogy villantok egy nagyot a fényszórókkal, aztán várom, hátha ezzel elérek valamit. Van, hogy néhányszor odébb megyek a visszapillantó tükörben, hátha ez hat valamit.

Az Oscar-díjas sztár az interjú további részében a szobrászat iránti szenvedélyéről is mesélt:

Ez valami olyasmi, amit mindig is ki akartam próbálni, és amiről mindig is beszéltem. Csináltam néhány furcsa dolgot az elmúlt évek során, de mindig is errefelé [a szobrászathoz] terelődtem. Készítettem már lombkoronás fát, ami szélesebb volt, mint a karom. De egy második világháborús tankot is megformáztam már.

Bár mindig is érdekelte a fizikai értelemben vett alkotás, Pitt a saját bevallása szerint „az elején nem igazán tudta, hogyan kezdjen hozzá” a művészi hajlamának kibontakoztatásához.

Aztán találkoztam Thomas Houseagóval [az egyik legismertebb Amerikában élő brit kortárs művész], aki most már nagyon kedves barátom. Az első találkozásunk után ráírtam, hogy »Hé, mit szólnál hozzá, ha két hétre bemennék a műtermedbe? Nem leszek az utadban, csak nézni akarlak, látni akarom, hogyan zajlik ez az egész.« Azt mondta: »Persze!« Megkaptam a szomszédos épületet, és még mindig ott vagyok. Ennek már sok éve.

 

Brad Pitt legújabb filmje, a Babylon január 19-én kerül a magyar mozikba – természetesen itt a PORT.hu hasábjain is lesz róla kritika.

(via The Independent)