Stallone, Schwarzenegger és Adam Sandler is Carl Weatherst gyászolja

Pedro Pascal, Danny Trejo és Robert Rodriguez is megemlékezett a Rocky, a Ragadozó és A Mandalóri 76 évesen elhunyt sztárjáról.

Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger és más hollywoodi hírességek is nyilvános üzenetekben búcsúztak el a napokban Carl Weatherstől, aki február 1-jén, csütörtökön hunyt el. A színész, aki fiatal éveiben az Oakland Raiders NFL-csapat játékosa volt, később pedig a Rocky-filmek, valamint a Ragadozó és A Mandalóri sztárjaként ismerhette meg a közönség, 76 éves volt.

 

Forrás: Rebecca Sapp/Getty Images for Santa Barbara International Film Festival

 

Sylvester Stallone, akivel Weathers összesen négy Rocky-filmet forgatott le 1976 és 1985 között, egy videót tett közzé az Instagramon, amelyben elmondta: nagyon megrázta a kollégája halála.

Tegnap egy legendát veszítettünk el. Az életem örökre megváltozott, és jobb lett azon a napon, amikor találkoztam Carl Weathersszel. Szerves része volt az életemnek, a sikereimnek... Hihetetlenül nagyra becsülöm őt. Amikor belépett abba a szobába, és először megláttam őt, nagyszerűnek láttam, de nem is tudtam, mennyire nagyszerű. Nélküle soha nem tudtam volna elérni, amit Rockyval elértünk. Egyszerűen zseniális volt.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés

 

Arnold Schwarzenegger, akivel Weathers együtt játszott az 1987-es Ragadozóban, így búcsúzott néhai kollégájától az X-en (korábban: Twitter):

Carl Weathers mindig is legenda marad. Rendkívüli sportoló, fantasztikus színész és nagyszerű ember. Nélküle nem tudtuk volna megcsinálni a Ragadozót. És bizonyára nem éreztük volna ilyen jól magunkat a forgatáson.

 

A Mandalóri tévésorozat főszereplője, Pedro Pascal is kitett Carl Weathersről egy fotót a közösségi oldalára:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Pedro Pascal he/him (@pascalispunk) által megosztott bejegyzés

 

Robert Rodriguez így emlékezett meg Carl Warhersről:

Hiányozni fog a nagyszerű Carl Weathers, akivel volt szerencsém többször is együtt dolgozni. Nagyon kedves és nagylelkű ember volt. Az alakításai mindig magával ragadóak voltak, és kiváló rendező is volt, mind a színpadon, mind a képernyőn.

 

Danny Trejo ezt írta ki a közösségi oldalára:

Volt szerencsém Carl Weatherst ismerni és vele dolgozni. Csodálatos lelke volt. Nyugodj békében.

 

De megemlékezett Carl Warhersről Adam Sandler is, aki az 1996-os Happy, a flúgos golfosban játszott együtt az elhunyt színésszel:

Egy igazi nagy ember. Nagyszerű apa. Nagyszerű színész. Nagyszerű sportoló. Mindig jó volt vele lenni. Pokolian okos. Pokolian hűséges. Pokolian vicces. Mindennél jobban szerette a fiait. Micsoda fickó! Mindenki szerette. A feleségem és én mindig nagyon jól éreztük magunkat vele, amikor találkoztunk. Ölelem az egész családját. Carl mindig úgy lesz ismert, mint egy igazi legenda.

(via NME.com)