Sylvester Stallone: ki nyomná le a másikat, Rocky vagy Rambo?

A kérdést nem más tette fel az Instagramon, mint Sylvester Stallone, a rajongók legnagyobb örömére. Jó sok szabadideje lehet mostanában, le is vezette a küzdelem potenciális végkimenetelét.

Az évek-évtizedek során Stallone neve szinte eggyé vált két ikonikus szerepével: John Rambóval, a vietnámi veteránnal és Rocky Balboával, a philadelphiai bokszolóval. A Rocky-franchise részeként a sztár összesen hat részben és két spinoffban (Creed – Apollo fia, Creed II.) játszotta el a kemény öklű sportolót – a valamikor idén érkező Creed III.-ban viszont már átadta a stafétát a címszerepet, azaz Apollo fiát megformáló Michael B. Jordannek.

Ehhez hasonlóan elvileg az egykori katona filmes pályafutása is véget ért a 2019-es Rambo V. – Utolsó vérrel, szóval nem túl esélyes egy crossover a két legenda között. A közösségi médiában igen aktívan jelenlévő Stallone viszont eljátszott a gondolattal: mi lenne, ha összeeresztenék a két harcost? A sztár olyan komolyan gondolta a viccet, hogy még egy posztert is készített a fiktív összecsapáshoz – annak kísérőszövegeként vezette le a küzdelem potenciális végkimenetelét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés


„Na erre még én is befizetnék.

Ha ez a két ember találkozna az utcán, és egymásnak mennének, szabályok nélkül, szerintem a vége az lenne, hogy…

Ha a küzdők állva maradnának, Rocky győzedelmeskedne. Igazi öklözőgép, és a híres jobbhorogjával végül biztosan kiütné Rambót. Ám amennyiben a földre kerülnének, ott már Rambo lenne a nyerő – egy véres, brutális küzdelemben, ami a végsőkig tartana…” – olvashatjuk Stallone posztjában.

A sztár ezután részletesebben is kifejt egy konkrét küzdelmet, és ennek során élvezettel ecseteli, hogy menne rá Rambo ördögi elszántsággal ellenfele szemeire, torkára és úgy általában a teste minden sebezhető részére, mielőtt a földre vinné – ahol már nem lenne kétséges a harc végkimenetele. A másik oldalról viszont – véli a színész-rendező – Rocky nagyon ellenálló, és szintén jól küzd a földön. Szóval a kérdés Stallone részéről eldöntetlen maradt: annyi biztos, hogy

„bármi is legyen a végeredmény, utána már egyik férfi se lenne a régi önmaga”.


(via ScreenRant)