Szívmelengető trailerben mutatkozik be a Majmok bolygója kislánya

Novát egy nőstény orangután fogadja be, ám a csimpánzvezér Caesar nem örül neki.

Vadonatúj előzetest kapott a napokban a július 13-án itthon is mozikba kerülő A majmok bolygója - Háború. A szívmelengető trailer főszereplője egy Nova nevű árva kislány (), akire egy felfegyverzett majomcsapat talál rá fosztogatás közben.

Forrás: Chernin Entertainment / 20th Century Fox

 

Elvileg magára kellene hagyniuk, hiszen ő is ellenség, a Maurice nevű nőstény orangutánban azonban feltámadnak az anyai ösztönök, és Caesar rosszallása ellenére magához veszi a kislányt. A cirkuszi majomként felnövő, jelbeszédre is képes Maurice azért engedhet meg ilyesmit magának a vezérmajommal szemben, mert ő a legrégebbi harcostársa, aki már az első részben is együtt raboskodott Caesarral, és együtt tervelték ki a csimpánzok megszöktetését is. 

Ráadásul az eddigi előzetesekből nagyon úgy tűnik, hogy a harmadik részre Ceasarnak nem maradt más szövetségese Maurice-on (és a szintén az első rész óta tűzön-vízen át vele tartó Rocketen) kívül, csak egy csenevész csimpánz, Bad Ape és egy mufurc gorilla, Luca. Valószínűleg a sztori fő szála az lesz, hogy ez a kis csapat kíséri el önkéntes száműzetésébe Caesart, miután a film elején az emberek elleni háborúban olyan súlyú vereséget szenvednek, hogy el kell hagynia a majmok közösségét. Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy egy Rex nevű gorilla átáll az emberekhez:

Forrás: Chernin Entertainment / 20th Century Fox

 

Az új rész új főgonosza az Ezredes (Woody Harrelson) lesz, aki egy militáns közösség irányítójaként totális háborút hirdetett a majmok ellen.  A rendező ezúttal is A majmok bolygója - Forradalom című, második részt jegyző Matt Reeves, úgyhogy akinek az tetszett, a trilógia záródarabját is imádni fogja.