Találd ki, kit szeretne Sylvester Stallone a következő Rambónak!

„Ha valaha is továbbadnám a stafétát, biztos, hogy neki adnám” – jelentette ki a sztár, aki Ryan Goslingra gondolt utódául.

Stallone a The Tonight Show vendégeként nyilatkozott a témában. „Találkoztam egy vacsorán Ryannel, és elmesélte, hogy annak idején annyira szerette a Rambót, hogy Rambónak öltözve járt suliba, ami mellett még akkor is kitartott, amikor zaklatták emiatt. Annyira a magáévá tette a figurát, hogy még vakációzni is így ment” – mesélte a sztár.

„Mire én arra gondoltam, hogy »tudod, ez nagyon érdekes, mivel

ha valaha is továbbadnám a stafétát, biztos, hogy neki adnám,

mert ennyire szereti a karaktert«” – tette hozzá Stallone. Annyival azonban utána finomította a dolgot, hogy elárulta, hogy ő ugyan Goslingot választaná következő Rambónak, de nem biztos benne, hogy egyesek nem gondolnák-e, hogy a színész túl jóképű a szerepre.

Forrás: InterCom / Pannonia Entertainment


A sztár pedig az első találkozásukról is mesélt. „Egyértelmű, hogy egymás ellentétei vagyunk. Ő jóképű, én nem. De komolyan! El tudnátok képzelni engem Ken szerepében? Egyáltalán nem működne” – szögezte le Sylvester Stallone. Érdekes egyébként, hogy nemrégiben pont arról szóltak a hírek, hogy neki is felajánlották a Barbie-ban a fiú játékbaba megformálásának lehetőségét.

A dologból végül annyi valósult meg (miután a színész sorozata, a Tulsa King munkálatai miatt nemet mondott a felkérésre), hogy a Gosling által megformált Ken ruhatárának egyes darabjait Stallone nyolcvanas évekbeli stílusa inspirálta – például az ikonikus fehér bundát. Ryan Goslingot egyébként Oscar-díjra jelölték az alakításáért: március 11-én hajnalban kiderül, hogy megkapja-e.


(via NME)

 

A kapcsolat Ken és Rambo között

Így lett majdnem Ken Sylvester Stallone-ból

Felkérést kapott, hogy szerepeljen a Barbie-ban.

Tovább