Tarantino bemutatja: Sok hűhó semmiért

Eldöntötte, hogy mégse az lesz az utolsó filmje, amit eddig előkészített.

Quentin Tarantino, korunk legkultikusabb kultrendezője a 2019-es Volt egyszer egy... Hollywoodban bemutatója után bejelentette, hogy a korábbi terveinek megfelelően a következő filmje lesz az utolsó.

Először a 2023-as Cannes-i Filmfesztiválon nyilatkozott róla a Deadline-nak, ahol annyit árult el, hogy a film 1977-ben, Kaliforniában játszódik majd, és "egy olyan fickón alapul, aki tényleg létezett, de sosem volt igazán híres, és filmkritikákat írt egy pornóújságnak".

2023 szeptemberében még olyan információk láttak napvilágot, miszerint Paul Walter Hauser lesz a The Movie Criticben a címbéli pikírt hangú filmkritikus, aki egy pornómagazinnak dolgozik, de ezt az információt hivatalosan nem erősítették meg. Idén februárban pedig jött egy olyan hír is, mi szerint Brad Pitt is benne lesz a filmben.

Brad Pitt-tel forgatja le Tarantino az utolsó filmjét

Quentin Tarantino (elvileg) utolsó filmjében szerepet kapott Brad Pitt. A rendező és a színész harmadszor dolgozik együtt.

Egy elavult hír

 

És tegnap jött a csavar: a Deadline-t egy Tarantinóhoz közel álló névtelen forrás arról tájékoztatta, hogy

Tarantino "egyszerűen meggondolta magát" a The Movie Critic elkészítésével kapcsolatban,

és "visszamegy a tervezőasztalhoz, hogy kitalálja, mi lesz a végső filmje".

Tarantino állítólag átírta a forgatókönyvet, ami késleltette a forgatás megkezdését. De ez a 10. és egyben utolsó filmje, és egyszerűen úgy döntött, hogy nem a The Movie Critic lesz az.

A 61 éves rendező régóta hangoztatja, hogy 10 film után akarja lezárni a karrierjét (legalábbis mint filmrendező), úgyhogy abban nem érdemes reménykedni, hogy ezzel kapcsolatban is meggondolja magát.

Via: Deadline