Thrillerben komédiázik együtt a lányával Uma Thurman – TRAILER

A színésznő először szerepel közös filmben Maya Hawke-kal, a Stranger Things sztárjával.

Szeptember 29-én kerül az amerikai mozikba a The Kill Room című film, amely egy Patrice Capullo nevű műkereskedő (Thurman) történetét meséli el, aki egy bérgyilkossal és annak főnökével kerül üzleti kapcsolatba. Thurman és lánya, Maya Hawke mellett a főbb szerepekben Debi Mazar, Dree Hemingway, Joe Manganiello és Samuel L. Jackson is feltűnik.

A hivatalos szinopszis szerint a The Kill Room „egy sötét humorú thriller”, amelyben a műkereskedő és a bérgyilkos, illetve annak főnöke pénzmosás céljából társulnak, és ennek melléhatásaként a bérgyilkos véletlenül egyik napról a másikra avantgárd szenzációvá válik. A műkereskedő így arra kényszerül, hogy kijátssza a művészvilágot az alvilág ellen.

Hawke a Stranger Things című Netflix-sorozattal futott be, majd Quentin Tarantino Volt egyszer egy... Hollywoodjában és az idén bemutatott Wes Anderson-féle Asteroid Cityban is fontos mellékszerepeket kapott. Emellett zenészként is aktív.

Hawke még májusban beszélt arról, hogyan érinti, amikor "nepobébinek" nevezik (így tettünk például mi is a mellékelt összeállításban), és elárulta, hogy nem zavarják az ilyen megjegyzések:

Nem szeretem azt a konkrét kifejezést, hogy nepobébi... De ha nepotizmus gyermekének neveznének, akkor azt teljesen el tudnám fogadni. Van valami a nepobébi kifejezés hashtagszerűségében, amitől kiütést kapok."

Szerinte különbség van aközött, amit az emberek elképzelnek a nepobébi-lét előnyeiként és a valós előnyök közt.

Hollywood 10 legcoolabb nepo babyje

Ők azok, akik valamely (vagy mindkét) híres szülőjük miatt már beleszülettek a sztárságba – de mi most Maya Hawke 25. születésnapja kapcsán azokat gyűjtöttük össze, akik a DNS-ükkel nemcsak a hírnevet, de a tehetséget is örökölték.

Nepobébik minden mennyiségben

 

„Az előnyök közé tartozik, hogy nem kell aggódni a megélhetés miatt, és vannak információink arról, hogyan működik az iparág, hogyan kell játszani, hogyan jelenjünk meg a forgatáson, hogyan legyünk kedvesek az emberekkel, és hogyan mutassunk tiszteletet a különböző részlegek iránt. Mélységesen szerencsésnek érzem magam, hogy ez megvan. De az a másik elképzelés, hogy csak úgy bekerülsz a filmbe, vagy hogy a szüleid odaszólnak telefonon az érdekedben, tévhit".

Via: Far Out Magazine