Tom Cruise helyett a stáb rettegett a Mission Impossible forgatásán

A sztár a világ egyik legveszélyesebb sportját is bevállalta a film kedvéért.

Írtunk mi is a héten mozikba kerülő új Mission: Impossible-film legveszélyesebb kaszkadőrmutatványáról, amikor is Tom Cruise leugratott motorral egy szikláról, de nem ez volt az egyetlen olyan húzása, amivel az életét kockáztatta.

Láthatjuk speed flying, azaz "gyorsrepülés" közben is, amiről Christopher McQuarrie rendező a The Hollywood Reporternek mesélt. A gyorsrepülés is hasonló a siklóernyőzéshez, csak sokkal gyorsabban, és sokkal több irányváltással történik.

McQuarrie szerint ez "a világ egyik legveszélyesebb sportja", a siklóernyőzéssel szemben ugyanis teljesen kiszámíthatatlan.

Tom Cruise-t mindez természetesen nem tántorította el. A werkvideóban büszkén meséli, hogy "spirálokat” fog csinálni, és hihetetlenül nagy sebességgel, több mint 80 kilométer/órás sebességgel landol.

Ha Cruise nem is félt, a stáb a kamerák mögött rettegve nézte a mutatványt, ahogy a sztár nagy sebességgel suhan el alig pár méterre a sziklák felett.

Mindezért, ha úgy vesszük, a mozinézők a felelősek, hiszen újra és újra fizetnek azért, hogy Cruise egyre kreatívabb módszerekkel kockáztassa az életét. McQuarrie szerint ezért minden egyes M:I-filmmel egy kicsit merészebb kalandba kell belevágniuk.

Via: Uproxx