Tommy Lee Jones gyűlölte Jim Carrey-t a Mindörökké Batman forgatásán

Jones nem bírta elviselni az örökös bohóckodását, naná, hogy Carrey meg direkt provokálta.

Nagyon vicces interjút adott Jim Carrey a Norm Macdonald Live-ban, az amerikai komikus Norm Macdonald többszázezres nézettségű, ingyenes videós podcastjében. Többek között elmesélte, mennyire utálta őt Tommy Lee Jones az 1995-ös Mindörökké Batman forgatása idején.

A színész a forgatás alatt egyszer ugyanabba az étterembe ment be, ahol már ott ült a vacsorázó Tommy Lee Jones. Az ajtóban álló főpincér mondta is neki: hallotta, hogy egy filmben dolgoznak, mindjárt meg is mutatja Jones asztalát.

Odamentem és azt mondtam neki: hé, Tommy, hogy vagy? Azonnal kifutott a vér az arcából. Felugrott, hogy kezet fogjon, de látszott rajta, hogy arról fantáziál, hogy ott helyben megöl, vagy valami ilyesmi. Ahogy megölelt, azt mondta: Gyűlöllek! Tényleg gyűlöllek! Én  megkérdeztem: mégis, mi a probléma velem? És már húztam is ki a széket, ami nem volt túl okos dolog. Ő erre azt mondta: nem tudom értékelni az örökös bohóckodásodat.

Jim Carrey-ben valóban kicsit idegesítő lehet, hogy civilben is ugyanaz a grimaszoló és hülyéskedő poéngyáros, mint a filmjeiben (elég csak megnézni ehhez a fenti, egyórás műsort), és ezt tényleg nem lehet könnyű minden nap elviselni. Főleg akkor, ha Tommy Lee Jones meg szintén ugyanaz a mogorva, konzervatív fickó a való életben, mint amilyen karaktereket a legtöbb filmjében alakít.

Carrey szerint Tommy Lee Jones nem is igazán érezte magát jól Kétarc bőrében a forgatáson. Ez nem is csoda: a későbbi Nolan-féle Batman-filmekkel ellentétben az 1995-ös, giccses és campy Schumacher-változatban Kétarc egy poénkodó ripacs volt, hülye gumimaszkban és idétlen öltönyben.