Tovább bővült Kristen Stewart életrajzi filmjének csapata

A tragikus sorsú Jean Sebergről szóló mozi forgatását már a tavasszal elkezdik.

Az Against All Enemies című, Jean Seberg legendás színésznő életéről szóló filmben Stewart magát Seberget játssza, rajta kívül pedig olyan színészeket láthatunk majd, mint Anthony Mackie, Jack O’Connell (Rendíthetetlen, Pénzes cápa, Tulipánláz), Margaret Qualley (Rendes fickók, A hátrahagyottak) vagy Colm Meaney.

Zazie Beetz. Forrás: Jason LaVeris / Getty Images

 

Az új csatlakozó a Variety értesülései szerint Zazie Beetz, akit az Atlanta című sorozatból ismerhetünk, annak sikere után pedig olyan közelgő filmekre szerződött, mint a Deadpool 2., a High Flying Bird című Steven Soderbergh-mozi vagy egy egyelőre cím nélküli horror, Armie Hammer és Dakota Johnson oldalán.

Az 1979-ben negyvenévesen öngyilkosságot elkövetett Jean Seberg szerepelt a Szent Johannában, a Jó reggelt, búbánat!-ban, a Kifulladásigban és az Airportban. Mivel a színésznő annak idején támogatta a Fekete Párducok nevű fekete polgárjogi mozgalmat, az FBI nyomozást indított utána, amelynek keretében megpróbálták egyúttal lejáratni is.

Jean Seberg a Jó reggelt, búbánat! című filmben. Forrás: Hulton Archive / Getty Images

 

A tragikus sorsú sztárról az FBI elterjesztette, hogy a magzat, akivel várandós, nem a férjétől van, hanem a Fekete Párducok egyik tagjától. Seberg az alaptalan gyanúsítás miatt olyan súlyos idegállapotba került, hogy túl sok altatót vett be, és elvetélt. Vetélésének évfordulóin újra és újra megpróbált öngyilkosságot elkövetni. Végül autóbalesetben halt meg, olyan nagy mennyiségű alkohollal és kábítószerrel a vérében, hogy a hatóságok öngyilkosságnak könyvelték el az esetet.


(via Variety, Wikipedia)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.