Új Joker 2.-képekkel kívánt boldog Valentin-napot Todd Phillips

Három új fotón is láthatjuk Joaquin Phoenixet és a Harley Quinnt alakító Lady Gagát.

Ahogy arról már egy ideje lehet tudni, a Joker: Folie à Deux a címszereplő és Harley Quinn toxikus kapcsolatáról szól majd, méghozzá musical formában. Most ez utóbbiba is kaphatunk némi bepillantást, hiszen a rendező által megosztott harmadik képen egy táncjelenet szereplőiként láthatjuk az őrült szerelmeseket.

Az első fotón a pár némileg megviselve látható, a második fénykép pedig rácsok mögött, de vidáman mutatja Jokert, hiszen épp eszkimó puszit ad neki élete szerelme.

„Remélem, a napotok telis-tele van szerelemmel. 10.4.24.”

– írta a képek mellé Todd Phillips, aki a szerelemmel a páron kívül a Valentin-napra, a dátummal pedig a Joker: Folie à Deux premierjére utalt, ami idén október 4-én lesz az Egyesült Államokban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Todd Phillips (@toddphillips) által megosztott bejegyzés


Ez egyébként pontosan öt évvel követi az annak idején hatalmas meglepetéssikert hozó első Joker bemutatását.

A második részben Phoenixen és Gagán kívül szerepel még az első filmben is kulcsszerepet játszott Zazie Beetz, továbbá Catherine Keener, Brendan Gleeson, Steve Coogan és Ken Leung.

Habár a Joker és Harley Quinn alkotta szerelmespár feltűnt már korábban közös filmben, Jared Leto és Margot Robbie játszották őket a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban, a szakítás utóhatásait pedig a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című filmben láthattuk, a Joker-folytatást sokan várják, mivel a korábbi, rosszul sikerült művek után azt remélik, Joker és szerelme története végre méltó feldolgozást kap.


(via Collider)

 

Nézz további fotókat a filmből!

Ilyen lesz Lady Gaga Harley Quinnként – FOTÓK!

Az elmúlt hétvégén egy rakás forgatási fotó került nyilvánosságra a Lady Gaga és Joaquin Phoenix főszereplésével forgatott Joker: Folie à Deux című Joker-folytatás New York-i felvételeiről, melyekből megismerhetjük Harley Quinn karakterének újragondolt jelmezét és sminkjét.

Tovább