Új szereplővel bővült a nálunk forgó Terminator 6 stábja

A Bajos csajok 2 sztárját, Diego Bonetát is leigazolták Schwarzenegger és Linda Hamilton mellé.

A Scream Queens és a Bajos csajok 2 mexikói születésű, 27 éves sztárja, Diego Boneta is csatlakozott a Terminátor 6 stábjához – írja a Digital Spy. Azt egyelőre nem tudni, konkrétan kit fog alakítani a történetben, de a pletykák szerint biztos, hogy egy embert, és nem egy új fejlesztésű Terminátort.

A Terminator 6 forgatása a tervek szerint már idén nyáron elstartolt volna, többek között épp magyarországi helyszíneken. A Paramount és a Skydance viszont eltolta a premiert 2019 nyaráról 2019 november 22-re, és lehet, hogy ennyivel csúszik a forgatás is (bár a döntésnek állítólag nincs köze ahhoz, hogy Schwarzeneggernek nemrég szívműtétje volt).

A T6 az első két Terminátor-mozifilm atyjának, James Cameronnak a bábáskodásával készül, és a T2 közvetlen folytatása lesz, zárójelbe téve minden eddigi Halálosztó-folytatást. A sztorit maga Cameron találta ki, a rendező a Deadpoolt levezénylő, de a Deadpool 2-ből már kiszálló Tim MillerArnold Schwarzenegger és Linda Hamilton a régi karaktereikkel térnek vissza, vagyis a sztoriban fontos szerepet kap egy T-800-as Terminátor és Sarah Connor is. De bekerült a filmbe Szárnyas fejvadász 2049 Nexus-8-as szériás prostituáltját alakító Mackenzie Davis is, aki egy zsoldosfeladatokat vállaló bérgyilkosnőt fog alakítani.