Újabb fura jármű szivárgott ki a 2018-as Star Warsból

Videó készült egy rohamosztagosról, aki traktorszerű batáron ül Han Solo szólófilmjében.

Az biztos, hogy a 2018 májusában mozikba kerülő, egyelőre cím nélküli Han Solo-mozifilmben sok járműves üldözés lesz. Pár nappal azután, hogy éles szemű rajongók lefilmeztek egy Jedi-köpenyes alakot és egy sportos terepsiklót üldöző Mad Max-járgányt, most egy olyan videó járja be a netet, amin egy rohamosztagos felderítő valami traktorfélét vezet.

A Star Wars-rajongók szerint a southamptoni forgatáson látott, fehér páncélos alak kísértetiesen hasonlít azokra a biker scout trooperekre, vagyis suhanós felderítőkre, akikkel Luke és Leia kergetőztek az Endor bolygón.

Filming #redcup #hansolomovie #starwars #hansolo #starwars40thanniversary #stormtrooper #mcm

David Penny (@davidpennyesq) által megosztott bejegyzés,

A jövőre mozikba kerülő Solo-szólófilmben Alden Ehrenreich alakítja Hant, Donald Glover pedig a fiatal Lando Calrissiant. Woody Harrelson egy Beckett nevű űrjáró lesz, aki Han mentora, a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke pedig valószínűleg az ifjú csempész barátnője. A film szinte biztos, hogy arról fog szólni, hogyan lett Han Solo a Birodalmi Akadémia sztárpilótájából a Csillagok háborújában megismert, szemtelen űrcsavargó, és azt is megtudjuk majd, hogyan szabadította ki legjobb barátját, Csubakkát a birodalmiak fogságából. (via Geektyrant)