Ütős előzetes jött az új magyar thrillerhez

Létezik egyáltalán magyar thriller? Most már biztosan, mert a Tökéletes gyilkos előzetese bitang jó filmet ígér.

Hamarosan bemutatják a László Zsolt és Hőrich Nóra Lili főszereplésével készült A tökéletes gyilkost. Már a története is nagyon izgalmasan hangzik: Kamenár, a gyilkossági csoport nyomozója nem találja helyét lánya halála után. Amikor brutális bűntény helyszínére hívják, azonnal kiderül, hogy Petrát, a gyanúsítottat ő is jól ismeri: lánya legjobb barátnője és feltételezett gyilkosa. A bosszú lehetőségével élete új értelmet nyer, minden követ megmozgat, hogy a magát ártatlannak valló Petrára bizonyítsa a brutális gyilkosságot. Azonban ahogy halad előre a nyomozás, egyre meglepőbb következtetésekre jut: ha Petra nem ártatlan, akkor ő a tökéletes gyilkos.
Az előzetes feszes, izgalmas, Hőrich Nóra Lili gyönyörű femme fatale, a gyűrött arcú László Zsoltnál pedig nem tudnánk tökéletesebb színészt elképzelni a megkeseredett nyomozó szerepére. Felbukkan még Szabó Győző, Szabó Kimmel Tamás, Szervét Tibor és Nagypál Gábor.

A filmet Pacskovszky József (Esti Kornél csodálatos utazása, A Mi szerelmünk) rendezte, a forgatókönyvet testvérével, a neves íróval és műfordítóval, Pacskovszky Zsolttal írta. A testvérpár már korábban is dolgozott együtt krimin: közösen jegyezték a két éve megjelent Nő kutyával és holddal című regényt.