Véletlenül hangzott el a Terminátor ikonikus mondata

James Cameron és Schwarzenegger összeszólalkoztak, és megszületett az ikonikus mondat.

Arnold Schwarzenegger egy interjúban emlékezett vissza arra, hogy milyen heves vita előzte meg, amíg felvették azt a mára már ikonikus mondatot, hogy “Visszatérek”. Ehhez tudni kell, hogy angolul úgy hangzik, hogy “I’ll be back”, vagyis ‘Vissza fogok jönni”, ám Schwarzenegger úgy érezte, hogy erősebb, ha kimondja az egész mondatot: “I will be back”. Ebből aztán elég durva szóváltás kerekedett, mire a rendező, James Cameron azt mondta neki:

“Most már te vagy a forgatókönyvíró?! Ez csak egy szó. Ne mondd meg nekem, hogyan írjak, én sem mondom meg neked, hogyan kell színészkedni!”

Mire Schwarzenegger azt válaszolta, hogy de, “minden kib*szott percben” azt mondja neki a rendező, hogy hogyan színészkedjen. Végül vagy tízszer felvették a mondatot, különféleképpen, és azóta már olyannyira ikonikus lett, hogy Schwarzeneggertől mindenütt ezt kérik: legutóbb mikor Aspenben volt, akkor kérte meg a portás, hogy mondja már, hogy “I’ll be back”.

még több terminátor

Mennyire ismered a Terminátor-filmeket? – KVÍZ

A minap eszünkbe jutott, hogy még nem volt kvíz a Terminátor-filmekről. Nosza, pótoljuk a hiányosságot.

Tovább

 

Az interjúban Schwarzenegger sajnos arról is beszélt, hogy bár a Terminátor-franchise nem áll meg, de már nélküle megy tovább, többet nem lesz élő szövet a fémvázon. 

(via CNN)